Junio 5, 2010 oktopus

7ª Mostra Sonora i Visual

Estuve invitado en las visuales de mi partner musico Mika Martini en el festival español 7ª Mostra Sonora i Visual , aca un resumen de la presentación.

Us presentem tres jornades per descubrir talents emergents de la creació local. Instal∙lacions artístiques, videocreació i actuacions, una MOSTRA de treballs en l’àmbit de la creació sonora i visual amb un accent especial per l’experimentació, l’electrònica i l’ús de les noves tecnologies. Us convidem a gaudir del sabor de nous artistes que impregnen d’innovació i de creativitat la cartellera amb més de trenta propostes d’aquesta 7a Mostra Sonora i Visual

ACTUACIONS

DiVENDRES 4 DE JUNY

3 neTLaBeLs 3 soniDos Lars From mars (Pueblo nuevo) i sebastián schmidt; Fiat600 (epa sonidos) i David mardones; equipo (rodoid); mika martini (Director de Pueblo nuevo) i oktopus.tv. Directes musicals amb visuals.

Agregar un comentario

Su dirección de correo no se hará público. Los campos requeridos están marcados *